Fitowhite 60g - půdní pomocný přípravek
Kód: 9068Související produkty
Detailní popis produktu
Fitowhite 60g - půdní pomocný přípravek
- mikrobiologický půdní pomocný přípravek, který podporuje nerušený vývoj kořenů a posiluje jejich přirozenou odolnost před půdními škůdci
- zajišťuje podmínky pro silný a udržitelný růst rostlin a jejich vitalitu
- obsahuje koncentrovanou směs živých, přírodních mikroorganismů Bacillus, Pseudomonas, Streptomyces sp. ≥ 1,0 x 108 CFU/g, Beauveria sp. ≥ 1,0 x 106 CFU/g
Doporučené dávkování:
Postřik hlíz a cibulí (brambory, hlízy květů): 60 g / 1 l vody / 10 kg, 1 ošetření
Namáčení kořenového systému: 60 g / 3-5 l vody, 1 ošetření
Aplikace do půdy (zálivka, kapková závlaha): 60 g / 5-10 l vody / 100m2, 1-5 ošetření
Aplikace na půdu před kultivací: 120 g / 5-10 l vody / 100m2, 1x na jaře a 1x na podzim
Suchá aplikace: 120 g / 2 kg suchého písku / 100m2, 1 ošetření
Návod k použití:
Fitowhite lze aplikovat několika způsoby, abyste dosáhli nejlepších výsledků:
- Ošetření před setím: Aplikuje se na povrch půdy a následně se zapracuje.
- Aplikace do řádku: Používá aplikace do sadbového lože postřikovačem / aplikátorem do řádku nebo pod patu během sázení.
- Závlaha: Přípravek lze aplikovat i prostřednictvím závlahového systému.
- Optimální teplota pro účinek je od 10 °C do 30 °C.
- Přípravek je vhodné aplikovat na vlhkou půdu v kořenové zóně rostlin.
- Pracovní roztok se připravuje důkladným rozpuštěním ve vlažné vodě (od 10 °C do 25 °C) a měl by se použít ihned nebo do 4 hodin.
Skladování:
Uchovávejte v původním, hermeticky uzavřeném obalu na tmavém, suchém a dobře větraném místě.
- Doba skladování: 24 měsíců při teplotě +4 °C až +10 °C nebo 6 měsíců při teplotě +11 °C až +20 °C.
- Krátkodobé výkyvy teplot během přepravy nemají vliv na kvalitu.
Balení:
- 60g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pôdne hnojivo |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.06 kg |
| EAN: | 4820102754597 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
