DENDROSAN Štěpařský vosk

Kód: 390/150
Novinka
Značka: FYTOVITA
91 Kč / ks 76 Kč bez DPH
Skladem
Varianta

DENDROSAN Štěpařský vosk

  • K očkování a roubování stromů a keřů
  • K ošetření po řezu a prořezáce nebo jiném poškození
  • Vosk po zaschnutí vytvoří souvislý a hojivý film z pryskyřice
  • Nedovolte plísním a bakteriím vniknout do pletiva rostlin přes otevřené rány po roubování a řezu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dendrosan štěpařský vosk

Účinná látka:

  • Lanolin 45% hm
  • Pryskyřice 40% hm
  • Methylester řepkového oleje 10% hm
  • Přípravek neobsahuje toxické látky a nemá fytotoxické a jiné negativní vedlejší účinky

 

Použití:

  • Dendrosan aplikujte na ovocné stromy a keře a to při řezných ranách, štěpení a roubování
  • Používejte za studena, nejlépe při teplotě vyšší než 10 lidí ° C

 

Aplikace:

  • Přípravek nanášejte na určená místa špachtlí
  • Před nanesením nejprve odstraňte poškozenou kůru
  • Ošetření proveďte ihned po očkování, roubování, poranění nebo prerezávke stromu
  • Aplikovat můžete za deště i mrazu
  • Případné zamrznutí přípravku nemá negativní vliv na jeho kvalitu
  • Nejlepší roztíratelný je při teplotě nad 10 ° C
  • Na uvedenou teplotu jej můžete zahřát ve vodní lázni, na slunci nebo v teplé místnosti, ne na přímém ohni
  • Po použití před uzavřením důkladně očistěte uzávěr a nádobu od zbytků vosku textilní utěrkou
  • Použité nářadí na nanášení očistěte ihned po aplikaci otíráním o kůru stromu

 

Dávkování:

  • Při řezných ranách, štěpení a roubování vytvoříte asi 0,2 až 0,3 mm souvislý film
  • Přípravek Dendrosan neobsahuje toxické látky a nemá fytotoxické a jiné negativní vedlejší účinky

 

Skladování:

  • Při teplotě okolo 10 ° C
  • Při nižší teplotě tuhne, avšak bez znehodnocení
  • Ohřátím na uvedenou teplotu ho dostanete do původního stavu

Doplňkové parametry

Kategorie: Pomocné přípravky
Záruka: 3 roky
Typ prípravku: Štěpařský vosk
Účinná zložka: Lanolín a živica

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: