SOFTGUARD
Kód: 456/250 456/100 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Účinná látka:
- Softguard - extrakt z krabích a krevetích ulit
- Chitosan oligosacharid - 20 g/l
- Organická složka - 50 g/l
- K2O - 20 g/l
- Hodnota Ph - 4 až 5
Použití:
- Vytváří prevenci proti houbovým, bakteriálním a virovým onemocněním
- Posiluje imunitní systém rostlin a stimuluje tvorbu antibiotických látek
- Zabraňuje vzniku a množení háďátek
- Možné aplikovat postřik na list, zálivkou nebo mořením osiva
Výhody použití:
- Certifikován pro ekologické zemědělství
- Aktivuje a posiluje imunitní systém rostlin
- Ochrana před plísňovými, bakteriálními a virovými onemocněními
- Chitosan plní obrannou funkci u rostlin (podobně jako vakcína u člověka) a navíc stimuluje syntézu některých enzymů
- Podporuje růst rostlin
- Pomáhá rostlinám překonat enviromentální stres a nemoci
- Stimuluje tvorbu antibiotických látek, zamezuje vzniku a množení hlístic
- Plní funkci hnojiva.
- Malá molekulová hmotnost
Aplikace - prevence proti háďátkům:
- Boj proti háďátkům je velmi komplikovaný
- Jednou z efektivních cest ochrany rostlin je preventivní ošetření před výsadbou i během vegetace
- Účinná látka chitosan oligosacharid působí preventivně proti háďátkům a taktak jako prevence proti nemocem (houbové, virové, bakteriální)
Moření osiva a sadby proti háďátkům:
- Osivo nebo sadba je třeba namočit do roztoku v dávce 50 ml / 10 l vody
- Nechat namočené 6 - 12 hodin, nechat vysušit a potom vysít nebo vysadit
Dávkování:
- Aplikaci zálivkou v dávce 10 - 20 ml / 10 l vody na 100 m2
- Aplikaci na list v dávce 10 ml-17ml / 10 l vody na 100 m2 ve stádiu od 3. listu a opakujte 2 - 3-krát za vegetaci
- V případě velkého výskytu háďátek je vhodné volit formu zálivky a opakovat v 7 - 14 denních intervalech
- Moření osiva v dávce 20 - 30ml na 10kg osiva
Doplňkové parametry
Kategorie: | Použití proti nemocem |
---|---|
Záruka: | 36 měsíců |
Povolené: | V ekologickém zemědělství |
Účinná zložka: | Chitosan oligosacharid |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.